1. ببخشید دیگه . بعد اینکه قاطی پاتی - 5 رو منتشر کردم ، کلی چیز میز یادم اومد :/

اگه نخوندینش برید سریع بخونید "-"\

البته میدونم که عاشق قاطی پاتی هام هستین و همش رو 16 بار میخونید ((((= ^-^\

2. بیاید یه ختم قرآن بگیریم که بیان نپوکه من با بقیه ی جاها خیلی مشکل دارم :((

برم به دختر خاله کوچیکه بگم روز جمعه ۱۰۰۰ تا صلوات نذر کنه که بیان نپوکه !

3. ظهر کتابام رسیدن D: چقدر این جمله های روی بسته ی پست خیلی سبز بامزه‌ست *-*

4. بپاش ! این یه فعله .‌‌‌‌ فعلی که پسر خاله کوچیکه اختراع کرده ! 

پاشیدم ، پاشیدی ، پاشید ، می پاشیم ، می پاشید ، می پاشند ، بپاش ! 

یعنی : پا شدم ، پاشدی ، پاشد ، پا می شویم ، پا می شوید ، پا می شوند ، پاشو !!!

مثلا الان من پاشیدم ، یعنی من پاشدم XD

[ همین الان متوجه شدم ، اصلا پا شدم یعنی چی :/ ]

5. از سری فعل ها اختراعی به فعل پزیدم هم اشاره کنم که داداش کوچیکه اختراعش کرده بود .

پزیدم ، پزیدی ، پزید .

یعنی پختم ، پختی ، پخت !

انقدر این فعل رو تکرار میکرد که من دوران راهنمایی سر امتحان عربی طبخ» رو نوشته بودم پزید :/ معلم بیچاره هنگیده بود که من این فعل رو از کجام در آوردم .

6. از سری کشفیات پدر هم به این اشاره کنم .

داشتیم فیلم آمریکایی میدیدم ، بابا گفت استلا ببین همه ماشیناشون خارجی‌ان :/

7. باورم نمیشه . اگه 52 دقیقه دیرتر میرسیدم وبت حذف میشد !! اگه حذف میکردی هیچ وقت نمی بخشیدمت .

8. یه دفعه با پسر دایی و پسر خاله همینجوری رفتیم کافی شاپ :/

بعد از این لامپ خوشگل و گوگولیا داشت . از فروشنده هه پرسیدیم اسمش چیه ؟! گفت لامپ نیوتونی بعد من گفتم چه ربطی داره آخه :/ یه کم فکر کرد و گفت آهاااان ! لامپ ادیسونی بود نه نیوتونی XD

9. بوجوجو چیست ؟! دختر خاله کوچیکه وقتی کوچیک بود به جوراب می گفت بوجوجو :/ به سیب زمینی میگفت مَنَنی ! به ماکارونی میگفت مُنُنو ! به مامانش میگفت آنی ! به مامان بزرگم میگفت مآنی :/ یعنی عاشق حرف زدنش بودم :/

داداشم هم به یخچال میگفت خرچال ، به دوچرخه میگفت دوخرچه :/

خودم هم به فیتیله میگفتم لیلیفه ، به خرسی هم سرسی .

نمیدونم چه ربطی داشت ولی جالب بود برام گفتم بگم .

10. از سری فحش های اختراعی هم به " بی علول " که پسر دایی وقتی کوچیک بود میگفت اشاره میکنم .

11. عااااا اون مرده رو یادتونه که با داداش کوچیکه ریختیم سرش و بعد زندانیش کردیم ؟! فرار کرده دیدینش حتما بهم خبر بدین :((

12. یکی از پسر دایی کوچولو هام عاشق قرص بود . یادش به خیر وقتی گریه می کرد و قرص می خواست بهش عدس میدادیم .

13. سین دال جان نرو . بابا نرید دیگه اه :/ 

چه وضعشه آخههههه :(((((

14. راستی تو بلاگفا وب دارما . اگه بیان پوکید اونجا پیدام کنید :((

دنبال کننده های گرامی . اینجا رو می خونید ؟! میگم اگه نمی خونید نظرتون چیه قطع دنبال کنید ، ها ؟! اگرم می خونید هر چند وقت یه بار یه حضور بزنید :/

15. برید دعا کنید چیز دیگه ای یادم نیاد و گرنه تا قاطی پاتی - 19 میرم :/

16. رفتم خونه پسر دایی اینا و با دیدن یکی از عکسای بچگیش کلی غش و ضعف کردم ، از بس که این بشر خوشگل بوده *-* بعد داداش دهه نودیش به من یه نگاه خاصی انداخت و به عکس خودش اشاره کرد و گفت هاااان ، ما ها رو نمی‌بینی دیگه :/ بعدم ابروهاشو انداخت بالا ! می خواستم خفش کنم :/ چی فکر کرده ؟! اصلا کی گفته ، هیچی بیخیال :/ خدا دهه نودیا رو نگیره ازمون :/

17. میگم اینجا رو چک کنید چون احتمالا تا مورد 20 برم :/

. مامان اینا برای داداش کوچیکه کتاب IQ کلاس دوم خریدن . مدیونید اگه فکر کنید دارم برای اولین بار از تست زدن لذت میبرم ، چون میتونم حل کنم و با حل کردن هر سوال کلی ذوق میکنم . انقدر به خودم افتخار کردم که ((((=

19. با خوندن این یاد اون روز افتادم که رفتم آرایشگاه و موهامو به در خواست بابا پسرونه زدم . وقتی برگشتم و موهامو نشون دادم بابا گفت تو که هنوز مو داری :/

20. شما هم مثل من از این مسئله هایی که میگه پسره فلان سال کوچیکتره و باباش فلان سال بزرگتره بعد سن مادر پسر رو میخواد متنفرید ؟! :/

با اونایی که میگه توی پارکینگ انقدر تا چرخ هست و بعد تعداد موتور و ماشین ها رو میخواد :/

همیشه اینا رو اشتباه میکنم ! درسته که زدن تست کلاس دوم به اعتماد به نفس می افزایه ولی اشتباه زدنش 720 روز از عمرت کم میکنه :/

چرا رو در رو نمی‌تونم بگم ؟!

قاطی پاتی - 6 + چند مورد دیگر !

سندرومِ پای بی قرار !

، ,  ,رو ,هم ,میگفت ,یه ,هم به ,پسر دایی ,قاطی پاتی ,پا می ,، پا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیت وان معرفی فروشگاه اینترنتی وینر ریس خرو آنلاین ( شهرخرو ) دو کــــلام حــــرف حساب بــاهــــات دارم : ” دوســت دارم ” برگزاری کلیه همایش ها و سمینارها server325152 اموزش زبان المانی فروش مودم و پشتیبانی سالم زیبا ساخت بازی با اسکرچ