نمایشگاه مجازی کتاب .

نمایشگاه مجازی ؟! اصلا نمی فهممش .

نمایشگاه حضوری حس خوبی داشت .

من دلم برای گشتن دنبال جای پارک تنگ میشه. برای اون سر بالایی تندش که پدر پاهامو در میاورد . برای کوله پشتیِ سنگینم ، سنگینی ای که لذت بخش بود !

برای مترویی که هیچ وقت جا برای نشستن نداشت .

برای وضو گرفتنِ قبل وارد شدن که همیشه رو مخم بود .

برای آهنگ های بچگونه ای که پخش میشد .

برای آبمیوه و ساندویچ و بستنی فروشا .

برای بادکنک هایی که دست بچه ها بود. بچه هایی که با اون عروسک گنده ها عکس می گرفتند . بچه هایی که روی سرشون تاج میذاشتن ، تاج هایی که مال نشر های مختلف بود . بچه هایی که صورت هاشون رو نقاشی کرده بودن .

برای راهنما های کتاب ، اونایی که مهربون بودن . اونایی که اصلا نمی دونستن کتاب در مورد چیه !

برای کتاب های توی قفسه . برای دیدن نویسنده ها تو غرفه ها و جیغ کشیدن از ذوق و امضا گرفتن .

برای دیدن قیمت کتابی که گرون بود و گاز گرفتن لبمون و یه نگاه از نوع گربه ی شرک به مامان و بابا که من این کتاب رو میخوام !

برای عکس گرفتن با غرفه هایی که دکورشون خیلی خوشگل بود .

برای بستن غرفه ها به خاطر شلوغی . چه جوری اون همه جمعیت یه جا جمع میشدیم ؟! بدون اینکه مریض شیم  

برای نماز خونه . برای یواشکی خوندنِ کتاب ها تو نماز خونه یا توی ماشین وقتی که داریم بر میگردیم .

برای ولو شدنمون وقتی میرسیدیم خونه . برای در آوردن کتاب ها و نگاه کردنشون قبل عوض کردن لباسام .

برای جمله ی مامان که همشون رو تو یه روز نخون !

من دلم برای همه ی اینا خیلی تنگ شده .

+ چند سال پیش ، تو غرفه ی افق یکی از راهنما های کتاب که می خواست کتابِ شگفتی رو توضیح بده ، یه نگاه به جلدش کرد و گفت این کتاب در مورد یه پسره که یه دونه چشم داره ://// می تونید اون لحظه قیافه ی من و سولویگ رو تصور کنید ؟!

++ وای به حالتون اگه بفهمم اون چالشِ سی روزه رو چک نمی کنید !! باید هر چند روز یه بار یه سری بهش بزنیدا .

+++ بیاید کتاب معرفی کنید !! بدویید . انگلیسی ، فارسی ، هر چی !

چرا رو در رو نمی‌تونم بگم ؟!

قاطی پاتی - 6 + چند مورد دیگر !

سندرومِ پای بی قرار !

کتاب ,یه ,رو ,، ,هایی ,ها ,هایی که ,بود برای ,بچه هایی ,کتاب در ,خونه برای

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش برش و دوخت شلوار راسته مردانه و زنانه، فرش ماشینی | خرید فرش ماشینی | قیمت فرش ماشینی pptdl آموزش کسب و کار اینترنتی وبلاگ تفریحی و سرگرمی الفبای ناخوانای احساس فکرنشینی تبلیغات در گوگل پژوهش سرای دانش آموزی دهخدا ناحیه یک قزوین تپل تیپ